Bli ekspert på fangstbehandling og kvalitet på reke, ta testen her og få kursbevis. Testen passer for alle og er gratis. Yrkesfiskere kan bestille kursbevis ved gjennomført og bestått kurs. Norske reker er en delikatesse som fortjener beste kvalitet hele året i hele landet. Dette online-kurset er en nytt, fremtidsrettet og effektiv verktøy for kompetanseheving i fiskeflåten og har som mål å sikre at norske fiskere er verdensledende i fangstbehandling!
|

Veiledning for koking og pakking av reke ombord. Tilpasset Mattilsynets godkjenningsordning og systematisert fremstilling av beste praksis om bord i kystrekebåter.
|

Veiledning fangstbehandling av reker, hygiene- og kvalitetskontroll.
|

Teinene skal røktes innen syv dager, , hold teina ut fra båtsiden for å unngå klemskader... En veiledning for fangst og håndtering av levende kongekrabbe.
|

Håndter krabbene varsomt... En veiledning i håndtering av kongekrabbe ombord.
|

Veiledning i produksjon av kongekrabbe utviklet i samarbeid med Merkevareforeningen Varanger.
|

Biologi, sortering, kvalitet og fangstbehandling.
|

Veiledning i behandling av hvalkjøtt.
|

Norwegian Minkewhale - catch and production in brief.
|

Veiledning - hvordan produsere kvalitetssaltfisk.
|

Kjøkkensjef Luigi Tomei har noe å fortelle norske fiskere.
|

Tørrfisk - skapt gjennom respekt, omtanke og varsom behandling, fra havet til Pavens bord.
|

Fra livsgrunnlag for vikinger til fremst i gastronomien. Veiledning i produksjon av tørrfisk.
|