Vi ønsker oss økonomikonsulent til Kristiansund!

Norges Råfisklag forsterker regionkontoret i Kristiansund og ser etter en person med utdannelse innen økonomi og regnskap på bachelornivå eller høyere og som er nysgjerrig på hvordan teknologi kan videreutvikle vårt tjenestetilbud. Som økonomikonsulent hos oss får du varierte arbeidsoppgaver og muligheter for kompetanseutvikling.

Foto: Per Kvalvik

13. feb. 2024 - Lisbeth Nikolaisen Drotz


- Som økonomikonsulent hos oss får du varierte arbeidsoppgaver, delta i utviklings- og prosjektarbeid og kjennskap til datasystemer og teknologi som vi bruker i vår daglige drift, forteller nestleder ved regionkontoret i Kristiansund Ina Kjøl. 

Kjøl har selv erfaring fra utvikling av flere av Råfisklagets tjenester og samarbeid på tvers av avdelinger. Nå har hun blant annet ansvaret for bokføring, personalarbeid, kundekontakt og omsetningstjenester.

- Betalingsoppfølging, bilagsføring, analyser og regnskapsrapportering vil være en del av oppgavene på avdelingen, forklarer hun, men også klimaregnskap og bærekraftsrapportering blir mer viktig i tiden som kommer. Arbeidet vil uansett være variert da dette er en stilling med mangfoldige oppgaver. 

De som søker bør ha interesse for og kjennskap til villfisknæringen og utdannelse innen økonomi og regnskap på bachelornivå eller høyere. I tillegg til god samarbeidsevne, må personen være selvstendig og strukturert. 

- Personlig egnethet vil vektlegges høyt, ettersom vår nye kollega bør være driftig, engasjert, utadvendt, omgjengelig og passe inn i et godt, men lite arbeidsmiljø, forklarer Kjøl. Vi ser etter en løsningsorientert og serviceinnstilt person som strekker seg for å hjelpe kunder og kollegaer.

Som ansatt i Råfisklaget blir du en del av en dyktig og engasjert gjeng på tvers av regionale kontor, og får unik arbeidserfaring i en av Norges viktigste og mest spennende næringer - villfisknæringa!   

Søknadsfristen går ut 1. mars og Kjøl har en oppfordring; 

- Send oss en søknad!

Les mer om stillingen som økonomikonsulent og søk her.


Foto: Ina Kjøl er nestleder ved regionkontoret i Kristiansund og ser etter en driftig og engasjert kollega. Kontorlokalene som Råfisklaget holder til i ligger på kaia og du finner de nederst til høyre på det store bildet.